Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Om oss

Vuxenpsykiatri norr tillhör Psykiatriförvaltningen inom landstinget i Kalmar län och består av öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och när en av våra avdelningschefer nu går vidare till annat uppdrag inom verksamheten söker vi hans efterträdare.

Psykiatriska öppenvården i Vimmerby består av en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Målgruppen är patienter 18 år och äldre som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Upptagningsområdet innefattar Vimmerby och Hultsfreds kommuner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Uppdraget som avdelningschef för Psykiatriska öppenvården i Vimmerby innebär personalansvar för ca 25 medarbetare. Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med övriga medarbetare och du har såväl ansvar som befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga chefer i chefsgruppen för Vuxenpsykiatri Norr/Rättspsykiatrin.

Avdelningschefen förväntas ta del av landstingets ledarskapsutbildningar.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom tidigare psykiatrisk erfarenhet meriterande för tjänsten.
Vi önskar att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Det är också viktigt att du främjar medarbetarnas och enheten kompetensutveckling.

Anställningsform
Chefsuppdraget är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:22 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.