Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Barnmorska familjecentralen i Hultsfred/Vimmerby

Barnmorska familjecentralen i Hultsfred/Vimmerby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnmorska familjecentralen i Hultsfred/Vimmerby. Välkommen med din ansökan senast den 25 september.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, ungdomsmottagning och läkarmottagning för gravida. Mottagningarna i Hultsfred och Vimmerby har ett väl uppbyggt samarbete och arbetet är därmed förlagt till bägge orterna. Mottagningen i Hultsfred är en nyöppnad familjecentral där man också samverkar med BHV, socialtjänsten och den öppna förskolan. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta med olika kulturer och familjekonstellationer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, ungdomsmottagning och läkarmottagning för gravida. Mottagningarna i Hultsfred och Vimmerby har ett väl uppbyggt samarbete och arbetet är därmed förlagt till bägge orterna.

Mottagningen i Hultsfred är en nyöppnad familjecentral där man också samverkar med BHV, socialtjänsten och den öppna förskolan. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta med olika kulturer och familjekonstellationer.

Kvalifikationer

Leg.barnmorska. Förskrivningsrätt för preventivmedel. Erfarenhet av Cosmic, TeleQ, engelska språket, och mottagningsarbete är meriterande. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt. Att du känner inspiration att arbeta på Familjecentral med olika kulturer och familjekonstellationer.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:95 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.