Barnmorska Mödrahälsovården Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Barnmorska Mödrahälsovården Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör organisatoriskt Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Mottagningen i Oskarshamn utgörs av en familjecentral tillsammans med BHV, öppna förskolan och socialtjänsten. På mottagningen arbetar vi preventivt och i nära samarbete med övriga enheter inom familjecentralen. Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning (ca 360 inskrivna/år), preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, specialistmödrahälsovård, ungdomsmottagning och ultraljudsmottagning. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta på en Familjecentral med olika kulturer och familjekonstellationer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Kvalifikationer

Leg barnmorska med förskrivningsrätt

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:10 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Månadslön Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indivuell lönesättning Ansök senast:2017-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.