Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Barnmorska till Familjecentralen i Oskarshamn

Barnmorska till Familjecentralen i Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnmorska till Familjecentralen i Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 25 september.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör organisatoriskt Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, ungdomsmottagning och läkarmottagning för gravida. Mottagningen tillhör en familjecentral där man har nära samarbete kring familjerna med BHV, socialtjänst och den öppna förskolan. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta med olika kulturer och familjekonstellationer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör organisatoriskt Kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, ungdomsmottagning och läkarmottagning för gravida.

Mottagningen tillhör en familjecentral där man har nära samarbete kring familjerna med BHV, socialtjänst och den öppna förskolan. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta med olika kulturer och familjekonstellationer.

Kvalifikationer

Leg.barnmorska. Förskrivningsrätt för preventivmedel. Erfarenhet av Cosmic, TeleQ, engelska språket, och mottagningsarbete är meriterande. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt. Att du känner inspiration att arbeta på Familjecentral med olika kulturer och familjekonstellationer.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:94 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.