Barnmorska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnmorska. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mödrahälsovården i norra Kalmar län tillhör organisatoriskt kvinnokliniken, Västerviks sjukhus. Mottagningen i Västervik utgörs av en familjecentral tillsammans med BHV, öppna förskolan och socialtjänsten. På mottagningen arbetar vi preventivt och i nära samarbete med övriga enheter inom familjecentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning (ca 300 inskrivna/år), preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsokontroll, specialistmödrahälsovård, ungdomsmottagning och ultraljudsmottagning. Tillsammans med övriga kvinnokliniken arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta på en Familjecentral med olika kulturer och familjekonstellationer.

Tillträde snarast. Vikariatet gäller tom 2017-02-22, möjlighet till förlängning kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom gynekologi och obstetrik.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:71 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2017-02-22 Sysselsättningsgrad:Vikariat Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.