Barnmorskor tillsvidareanställning vår och sommar 2017

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Barnmorskor tillsvidareanställning vår och sommar 2017. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken vid Länssjukhuset i Kalmar arbetar med samtliga verksamhetsgrenar tillhörande kvinnosjukvården: Alla former av gynekologisk öppen- och slutenvård samt all typ av obstetrik inklusive mödrahälsovård.

Vi har den obstetriska slutenvården, inkluderande antenatalvård, förlossningsavdelning, BB-avdelning samt BB-mottagning. Vi har Amanda-verksamheten där vi hjälper och stöttar kvinnor med förlossningsrädsla.

Vi har mödrahälsovården samt specialistmödrahälsovården, ultraljud för gravida inklusive fosterdiagnostik, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll och föräldrastöd.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i den obstetriska slutenvården och i förlossningen. Hos oss får du arbeta i en utvecklanden miljö med möjlighet att ta eget ansvar. En viktig egenskap är att du har problemlösningsförmåga och tycker om omväxlande planerad och akut verksamhet.

Vi tycker utbildning och fortbildning är viktigt. Vi har inom obstetriken till exempel årligen återkommande CTG, CEPS- samt PROBE-utbildningar för att säkerställa allas kunskap och medicinsk hög kvalitet. Utöver detta arbetar vi också bland annat med olika processråd.
Hos oss förlöses ca 1700 kvinnor årligen och vi tar emot ca 55 000 öppenvårdsbesök per år samt utför ca 1100 operationer.

Kvalifikationer

Svensk legitimation som barnmorska.

Erfarenhet av förlossningsvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är ansvarstagande, har ett gott bemötande och är kommunikativ. Du gillar att samarbeta med både patienter och arbetskamrater.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:139 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.