Barnsjuksköterska/Distriktssköterska BHV

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska BHV. Välkommen med din ansökan senast den 3 december.

Vi erbjuder

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV-sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Vi söker

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och att du har god organisationsförmåga.

Tillbaka erbjuder vi dig ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Ett stimulerande arbete med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Detta söker vi:

. Specialistutbildning leg sjuksköterska öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande.
. God samarbetsförmåga.
. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
. Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

100% tjänst tillsvidareanställning. Tjänsten utgår ifrån Kalmar med placering på Mönsterås BHV-mottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:141 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställning, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.