Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Barnsjuksköterska/Distriktssköterska BHV

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska BHV

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska BHV. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

BARNSJUKSKÖTERSKA/DISTRIKTSSKÖTERSKA INOM BARNHÄLSOVÅRD

Arbetsplats:Barnhälsovården på familjecentalerna Västervik/ Gamleby.

På Familjecentralen samverkar/samarbetar flera olika professioner i ett team. Här finns BHV-sjuksköterska, barnmorska, socionom, pedagog samt tillgång till psykolog och läkare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv, där BHV sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn, stödjer aktivt föräldrarna och stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.
Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och har god organisationsförmåga.

Kvalifikationer

Specialistutbildning leg sjuksköterska i hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p eller öppen hälso- och sjukvård 75 p. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:57 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.