Barnsjuksköterska/Sjuksköterska, Neonatalavdelningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Barnsjuksköterska/Sjuksköterska, Neonatalavdelningen. Välkommen med din ansökan senast den 15 juni.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta med barnsjukvård på neonatalavdelningen. Du kommer att ansvara för omvårdnad, övervakning, CPAP-behandling, medicingivning, amning, nutrition, samt ha kontakter utåt med bl.a. BHV och socialförvaltning. Vi vårdar barn från v 30, och har ett nära samarbete med förlossningen/BB där vi medverkar vid omhändertagande av det nyfödda barnet. All vår personal får träning i akut omhändertagande av nyfödda barn.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning inom barnsjukvård.

Erfarenhet inom barnsjukvård och neonatalvård är meriterande, liksom tidigare erfrarenhet av arbete i vården.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel och ansvarstagande, samt har förmåga att snabbt kunna prioritera och fatta beslut.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar 0-18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi arbetar utifrån barnkonventionen och vår vision är "barnens bästa i alla lägen". Barn- och ungdomskliniken har 2 slutenvårdsavdelningar, mottagning, dagvård och barnakut, lekterapi och en sjukhusskola. Vi samarbetar tätt med kurator, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:69 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.