Barnsjuksköterska/sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnsjuksköterska/sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober.

Vi erbjuder

I din roll som barnsjuksköterska är du en självklar del av patientens vård. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hela teamet arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård.

Vi söker

Vi söker dig som är, eller har påbörjat vidareutbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Du kan även vara legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete på barnklinik. Vi ser att du är flexibel, engagerad, och positiv. Du är intresserad av utveckling och tar egna initiativ samtidigt som du är en lyhörd lagspelare som bidrar till gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med vår värdegrund: Omtanke, bemötande och skicklighet. Lyhördhet och förmåga att se hela familjens behov är viktiga egenskaper
I anställningen omfattas du av arbete både dag, kväll och natt

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01 vi tillämpar löpande urval. Vi vill att du bifogar cv och personligt brev.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelning finns på Västerviks sjukhus med 7 vårdplatser, här finns också neonatalavdelning med 5 vårdplatser, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:89 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.