Barnsköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnsköterska. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Vi erbjuder

Arbetet som barnsköterska hos oss är varierande. I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med det övriga teamet se till att patienten och familjen får en så god och säker omvårdnad som möjligt. Du hjälper bland annat till med att övervaka barnets tillstånd, se till att amning och sondmatning fungerar och förbereder för provtagningar och operationer. Dessutom får du ta vissa prover och assisterar vid undersökningar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad barnsköterska och dessutom flexibel, engagerad, och positiv. Du är intresserad av utveckling och tar egna initiativ samtidigt som du är en lyhörd lagspelare som bidrar till gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med vår värdegrund: Omtanke, bemötande och skicklighet. Lyhördhet och förmåga att se hela familjens behov är viktiga egenskaper
I anställningen omfattas du av arbete både dag, kväll och natt.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2017-10-08, vi tillämpar löpande urval. Vi vill att du bifogar cv och personligt brev.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelning finns på Västerviks sjukhus med 7 vårdplatser, här finns också neonatalavdelning med 5 vårdplatser, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:94 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Vikariat 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.