Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/BHV-sjuksköterska Emmaboda

BHV-sjuksköterska Emmaboda

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker BHV-sjuksköterska Emmaboda. Välkommen med din ansökan senast den 5 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Arbetsplats: för närvarande placering på Emmaboda BHV mottagning och arbete på flera mottagningar i området. Möjlighet till ökad tjänstgöringsgrad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv, där BHV sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn, stödjer aktivt föräldrarna och stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.
Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du ska arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och har god organisationsförmåga.

Caroline Hagström Facklig företrädare Vårdförbundet 0480-81921

Kvalifikationer

Specialistutbildning leg sjuksköterska i hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p eller öppen hälso- och sjukvård 75p. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Körkort är ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:37 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.