Biomedicinsk analytiker, natt

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker, natt. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Om oss

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin Västervik

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en biomedicinsk analytiker med ständig nattjänstgöring till Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Västerviks sjukhus.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:14 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Deltid natt 66,43% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.