Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi. Välkommen med din ansökan senast den 10 september.

Vi erbjuder

Nu behöver vi bli fler och söker därför biomedicinsk analytiker. Vi söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är noggrann och har ett genuint intresse för att arbeta med histopatologi.

Du blir en del av ett sammansvetsat team biomedicinska analytiker. Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter i hela flödet från provinlämning, utskärning, manuell och automatiserad bäddning, snittning, samt infärgningsmetoder och vi strävar efter bredd i kompetensen hos var och en. Möjlighet ges även att utvecklas inom cytologilaboratoriet där vi använder vätskebaserad teknik (ThinPrep) för cervixcytologi. På histopatologen arbetar BMA nära läkarna och genomför utskärningar såväl självständigt som i samarbete med läkarna. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter inom bland annat utskärning och immunhistokemi.Vi söker

Legitimerad biomedicinsk analytiker

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

På avdelningen för Klinisk patologi är vi ca 40 medarbetare en härlig blandning av biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, patologer, obduktionstekniker och medicinska sekreterare i alla åldrar. Hos oss finner du ett modernt laboratorium med hög kompetens och ständigt pågående utvecklingsarbete inom olika områden. Avdelningen är digitaliserad och utrustad med ny teknik. Vi har ett länsövergripande ansvar för cytologin och histopatologin i Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:12 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Antal platser:2 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 6 månader, med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-09-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.