Biomedicinsk analytiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker. Välkommen med din ansökan senast den 7 februari.

Om oss

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker och som har en positiv inställning, engagemang samt viljan att samarbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Fysiologiska kliniken är indelad i tre olika sektioner, klinisk fysiologi, nuklearmedicin samt neurofysiologi. Vi är en enhet med ca 25 medarbetare varav 13 biomedicinska analytiker. Vi arbetar dagtid måndag - fredag. Kliniken har god tillgänglighet och arbetar aktivt med förbättringsarbete, kompetensutveckling, kvalitetsarbete med fokus på patienten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Patientbunden diagnostik med tonvikt på hjärta/kärl ( EKG, arbetsprov, ultraljudsundersökningar), lungor (spirometri), neurofysiologi (EEG, nervledningsundersökningar), bentäthetsmätning samt nuklearmedicin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:1 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-02-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.