Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Om oss

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin vid Oskarshamns sjukhus erbjuder god diagnostik med hög kvalitet. Vi förser sjukhusets kliniker och hälsocentraler i närområdet med diagnostik service dygnet runt. Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Kemiskt analysarbete, serologi och tappning av blodgivare, venös och kapillär provtagning på vuxna och barn. Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete!

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker.
Du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel och kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt att kommunicera med beställare, patienter och arbetskamrater.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vikariatet varar under tiden 2016-08-15--2017-08-18, med möjlighet till förlängning.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2016:6 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-08-15 till 2017-08-18, med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid, tjänstgöring kvällar och helger ingår. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2016-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.