Biträdande avdelningchef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Biträdande avdelningchef. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Arbeta enligt Riktlinje: "Arbeta som chef i Landstinget i Kalmar Län".
Agera ledande och drivande i processarbete kopplat till slutenvårdens organisation i relation till NYPS-K (Nybyggnadsprocess-Kalmar)
Delta och ansvarar för utvecklingsarbeten för klinikens slutenvård, samt uppföljning.
Behjälplig med schemaplanering för arbete och utbildning
Behjälplig med sommarplanering och i introduktion/uppföljning
I samverkan med bemanningskoordinator hantera Akut- och planerad frånvaro
Heromahantering
Kontakt med lönekonsult
Stöd med planering av hospitering/utbildninginsatser
Vid behov gå in kliniskt inom din grundprofession

Vi söker

Du är Sjuksköterska och har erfarenhet av psykiatrisk verksamhet. Erfarenhet av ledarskapsrollen är meriterande, eller genomgången chefstrainee inom landstinget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förordnandet som biträdande avdelningschef är tidsbegränsat, med en tillsvidareanställning i din profession inom Landstinget i Kalmar län.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Slutenvården inom vuxenpsykiatrin i södra länet består av fyra avdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser. Vi söker nu en biträdande avdelningschef som tillsammans med kollegor och medarbetare vill vara med och utveckla den psykiatriska vården i Kalmar.
Vi har blicken långt fram vid vår klinik, och vi ser fram emot nya psykiatrilokaler 2020/2021. Vi har en tydlig vision vi jobbar mot för hur den psykiatriska vården ska drivas i nya lokaler, och för att framtida övergång ska bli så bra som möjligt genomför vi redan nu nödvändiga process- och utvecklingsarbeten för anpassa vår organisation och arbetssätt/vårdprocesser.
För att på bästa sätt klara av vårt anpassningsarbete behöver vi nu stärka upp i chefsleden för att bedriva utvecklingsarbete.
Arbetet innebär övergripande att leda och planera arbetet tillsammans med avdelningscheferna, fördela och delegera arbetsuppgifter med hänsyn till personalens yrkesutbildning, erfarenheter och kapacitet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:28 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särkilt visstidsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofession Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.