Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/BUP Oskarshamn Kalmar län söker nya medarbetare

BUP Oskarshamn Kalmar län söker nya medarbetare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker BUP Oskarshamn Kalmar län söker nya medarbetare. Välkommen med din ansökan senast den 9 oktober.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi behöver förstärka vårt barnpsykiatriska team i Oskarshamn. BUP Kalmar län söker därför dig som är psykolog, socionom och sjuksköterska
Oskarshamnsteamet ingår i en helhet med sex mottagningar i länet varav två är mottagningar för ätstörningsproblematik och du har tillgång till hela länets kompetens. BUP Kalmar län finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik med filial i Vimmerby. Resor beviljas på arbetstid utifrån mottagningarnas placeringsorter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård. I teamen arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, sekreterare och läkare. Arbetet består huvudsakligen av fördjupade bedömningar (utredningar), diagnostik och behandling av barn, ungdomar och deras familjer. Som medarbetare hos oss får du även ingå i en länsövergripande grupp och utveckla specialistkompetens inom specifika barnpsykiatriska tillstånd Du får även delta i olika samverkansformer med vårdgrannar, vanligtvis skola och socialtjänst.
Verksamheten erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling genom till exempel både intern och extern handledning, vidareutbildning och för legitimerade psykologer även specialistutbildning. Gällande socionom och sjuksköterska strävar vi efter att våra medarbetare har grundläggande psykoterapeutisk utbildning samt för sjuksköterska vidareutbildning i psykiatri. Att delta i multidisciplinära behandlingskonferenser ingår som en del av vårt patient- och kvalitetssäkerhetsarbete. Teamet fungerar också som bollplank och stöd åt varandra.
Som nyanställd på BUP får du dessutom genomgå en basBUP-utbildning som löper över det första anställningsåret tillsammans med andra nyanställda inom BUP.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Grunden i arbetet är en god kunskap om barns och ungdomars psykologiska utveckling och ett genuint intresse för barnet i sitt sammanhang. Du har examen utifrån din grundprofession och tidigare erfarenheter inom barn-och ungdomspsykiatrin är meriterande. Erfarenhet av att ha gjort kliniska bedömningar och att ha arbetat med diagnostik är önskvärt.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin innebär att du kommer att möta olika familjer med olika grad av komplexitet vad gäller behov och svårigheter och det är en fördel om du ser detta som en stimulerande utmaning. Vi söker personer som kombinerar säkerhet i det individuella arbetet med öppenhet för att tillhöra ett team och arbeta utifrån teamtanke. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.


Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef/ Leg psykoterapeut: Carina Löfberg
Tel 0490- 86 428

Leg psykolog Ulrika Ahlin
Tel 0490- 86 593
Socionom/ Bitr enhetschef Eva Johansson
Tel 0490- 86 583

Sjuksköterska Ann Karlsson
Tel 0491- 82 299


Fackliga företrädare.
SACO: Leg psykolog Maria Engström
Tel 0480- 103 09
SACO: Socionom Sara Alexandersson
Tel 0480- 48 486

Vårdförbundet: Sjuksköterska Pia Atle
Tel 0480- 48 437

Vi undanbeder oss all annonserings och rekryteringshjälp
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 9 oktober 2016. Urval sker löpande.
Vi vill att du bifogar cv och personligt brev.


Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:58 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.