Byggchef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Byggchef. Välkommen med din ansökan senast den 11 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande ledande roll där du som byggchef har det yttersta ansvaret för den del av vår verksamhet som är inriktad på att genomföra ny- och ombyggnadsprojekt gällande sjukhus, hälsocentraler, folktandvård och folkhögskolor inom Landstinget i Kalmar län.

Byggchefen har resultat- och personalansvar och är den som leder, planerar och utvecklar projektteamets arbete. Utöver byggchefen består teamet idag av fem byggprojektledare, sju funktionsplanerare och två elingenjörer. Byggchefens ansvar och uppgifter fördelar sig sammanfattningsvis inom tre huvudområden:

- Linjechef: personal, budget och redovisning, mål och måluppfyllnad samt verksamhetsplanering.
- Uppdrag/projekt: övergripande projektplanering och -uppföljning, agera ombud, hantera nya uppdrag samt stödja byggprojektledarna som sakkunnig.
- Utveckling: arbetssätt (bl.a. "partnering"), processer och rutiner samt program för teknisk standard.

I rollen ingår frekventa kontakter med chefer, kollegor, verksamhetsföreträdare och kunder inom Landstinget i Kalmar län samt med företrädare för konsulter, entreprenörer, myndigheter och andra landsting.

Vi söker

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom husbyggnadsområdet gällande programarbete, projektering, projektledning-/styrning och entreprenadverksamhet. Du har god kunskap om entreprenadjuridik. Ingenjörsexamen med relevant inriktning är meriterande. Erfarenhet av arbete inom en byggherreorganisation alternativt konsultledet är meriterande. Detsamma gäller erfarenheter av hälso- och sjukvård i offentlig verksamhet samt LOU. Vi tillämpar systematiskt miljö- och kvalitetsarbete och IT-baserade stödsystem och värdesätter därför sådana kunskaper.

Du har ett stort engagemang för att utveckla människor och verksamheter, och vill arbeta som chef/ledare inklusive alla de uppgifter som ett personalansvar innebär! Ledarerfarenhet är meriterande.

Vid Landstingsservice arbetar vi med ständiga förbättringar och utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Detta ställer krav på att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du är självgående och kunnig i ditt arbete, samt att du är aktiv och engagerad i verksamhetens utveckling.

Du uppskattar utmaningar och problemlösning samt förmår att fatta beslut och att driva projekt framåt med respekt för mål, budget och samverkande parter. Affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad är andra egenskaper som kännetecknar dig. Resor inom länet ingår i tjänsten och B-körkort är därför ett krav.

I den här rekryteringen har vi ett samarbete med Cap Urval och ber er därför att söka tjänsten via deras hemsida.

Eventuella frågor hänvisas till rekryteringskonsulterna Jonas Österbo och Per Dahlgren vid Cap Urval, tel. 0480-42 00 24.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:7 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2017-06-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.