Controller

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Controller. Välkommen med din ansökan senast den 4 juli.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ekonomienheten består av 5 controllers och en ekonomichef, och ingår i sjukhuschefens stab tillsammans med HR-enheten och Utvecklingsenheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som controller erbjuder vi dig ett omväxlande och kvalificerat arbete i en spännande miljö. Du arbetar nära verksamheterna med att stödja dess chefer i såväl strategiska, konsultativa som operativa frågor. Du arbetar bland annat med uppföljning och analyser av vårdproduktion och ekonomi, framtagande och utveckling av nyckeltal och ekonomiska processer. I rollen ingår även att arbeta med budget, prognoser och övriga ekonomiska frågor i de verksamheter du jobbar mot. Du blir en del i en engagerad arbetsgrupp och du ges även möjlighet att ingå i nätverk över hela länet inom olika områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen, gärna med inriktning ekonomi eller annan motsvarande utbildning, samt några års erfarenhet inom området. Vi behöver en person som har intresse för och gärna tidigare bakgrund i offentlig verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta i stora organisationer och att medverka i, och driva förändringsprocesser. Vi ser gärna att du har särskilt intresse för IT- och statistikfrågor. Som person trivs du med att arbeta i grupp, men kan även arbeta självständigt. Du tar initiativ och är nyfiken på nya lösningar och arbetssätt. Vidare har du en pedagogisk förmåga och kan sammanfatta och förmedla såväl ekonomiska som övriga frågor på ett enkelt och tydligt sätt. Du är positiv, kommunikativ och trygg i din personlighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:73 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.