Cytodiagnostiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Cytodiagnostiker. Välkommen med din ansökan senast den 23 juli.

Vi erbjuder

Dina närmaste kollegor blir fem cytodiagnostiker och två biomedicinska analytiker. Dina arbetsuppgifter blir främst screening av cervixcytologi och övrig cytologi. Laboratoriet använder vätskebaserad teknik med Thin-prep´s metod för cervixcytologi. Vidareutveckling av diagnostiken sker kontinuerligt med veckovisa demonstrationer i ett flerhövdat mikroskop, uppföljning av diagnostik samt externa kurser. Interna och externa kvalitetskontroller används för att upprätthålla kvaliteten. Inom laboratoriet finns även hematologi och flödescytometri.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad cytodiagnostiker. Du är positiv, flexibel, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är noggrann och har ett genuint intresse för att arbeta med cytologi.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

På avdelningen för Klinisk patologi är vi ca 40 medarbetare; en härlig blandning av biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, patologer, obduktionstekniker och medicinska sekreterare i alla åldrar. Hos oss finner du ett modernt laboratorium med hög kompetens och ständigt pågående utvecklingsarbete inom olika områden. Avdelningen är digitaliserad och utrustad med ny teknik. Vi har ett länsövergripande ansvar för cytologin och histopatologin i Kalmar län.

Nu behöver vi bli fler och söker därför cytodiagnostiker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:10 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat from 2017-09-01, eller efter överenskommelse, tom 2017-12-31 (kan komma att förlängas) Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-07-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.