Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Diabetessjuksköterska

Diabetessjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Diabetessjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Diabetes- och endokrinmottagningen är en del av Medicinkliniken. Sektionens verksamhet omfattar diabetes och övriga endokrina sjukdomar. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till tre vårdplatser på Medicinavdelning 14. I dagsläget finns tre sjuksköterskor med utbildning i diabetes och endokrinologi på mottagningen.

Anställningern är en tidsbegränsad anställning som diabetessjuksköterska inledningsvis under 12 månader men med en tillsvidareanställning som sjuksköterska inom medicinkliniken

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som diabetessjuksköterska bedriver du självständig mottagningsverksamhet. Mottagningsverksamheten omfattar främst patienter med diabetes typ 1, men även andra patientgrupper förekommer. Telefonrådgivning är ett viktigt inslag i arbetet. Inom sektionen kommer du att arbeta i team bestående av läkare, kurator, dietist, fotterapeut, undersköterska och medicinsk sekreterare. Som diabetessjuksköterska är du den sammanhållande länken i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksöterska med vidareutbildning inom diabetes. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Ett stort engagemang för patientgruppen är av vikt för att lyckas i uppdraget. Då vi i stor utsträckning arbetar i team är god samarbetsförmåga viktigt. Erfarenhet av kontinuerlig glukosmätning och insulinpumpar är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:43 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareasntällning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indivciduell lönesättning Ansök senast:2016-05-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.