Dialyssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Dialyssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Njurenheten har idag ca hundra patienter som får sin dialysbehandling antingen som påsdialys eller bloddialys. Många av våra patienter sköter sin behandling själva sk självdialys. Bloddialysen har verksamhet i Kalmar och Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dialysenheten är en mottagning där vi ger behandling för närvarande måndag till söndag. Våra patienter bor runt om i länet och åker till sjukhuset för behandling 3-5 ggr/vecka. Vi arbetar för att patienten skall var så delaktig som möjligt i sin behandling

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på dialysmottagning.
Vi vill att du är har helhetssyn, är initiativtagande, flexibel och har engagemang för människor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:46 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.