Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 9 januari.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Dietistmottagningen på länssjukhuset i Kalmar arbetar med insatser mot både öppen och sluten vård. Hos oss är patienten i fokus och vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som dietist arbetar du med nutritionsbehandling och kostrådgivning inom öppen- och slutenvård, med både enskilda och i grupp. Du får stort ansvar i att hålla dig ajour med utvecklingen inom dietistområdet och att föra vidare dina kunskaper genom att informera och utbilda personal och anhöriga. Under vikariatstiden kommer du främst att arbeta med insatser riktade till vuxna inom medicin och onkologi, det kan bli aktuellt med arbete inom andra områden. Dietisterna i Rehab Söder samarbetar tätt och ser tillsammans över hur behoven från klinikerna ser ut och hur områdena ska fördelas.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med utveckling och att delta i förättringsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist.

Vi anpassar introduktionen till dina förutsättningar och ser därför gärna att både du med gedigen erfarenhet och att du med nylig examen söker.

Som person är du positivt inställd och sätter patienten i fokus. Du vill vara delaktig i att förbättra verksamheten samtidigt som du utvecklas inom din proffession.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:98 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat, tillsättning i januari 2017 eller enligt överenskommelse till och med sista augusti 2017 Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-01-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.