Distriktssköterska Borgholms hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Borgholms hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi söker en sjuksköterska till vårt Demensteam i Borgholm då en av våra två demenssköterskor lämnar oss.
Vi arbetar i nära samarbete med Borgholms kommun och har en gemensam demenskoordinator tillsammans med dem. Borgholms Hälsocentral är väl bemannad inom alla yrkesgrupper och arbetar bara med ordinarie läkare.
Vill du vara med och utveckla framtidens demensvård tillsammans med oss, välkommen med din ansökan.

Vi söker

Specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot distriktssköterska med kompetens inom demensområdet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Borgholm/Löttorp hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi arbetar med Primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Vi har ca 10 300 listade patienter på basenheten. From 2014 finns vi i nybyggda lokaler.

Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:102 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.