Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska Kvarnholmens hc

Distriktssköterska Kvarnholmens hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Kvarnholmens hc. Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta på en välfungerande hälsocentral med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp i centrala Kalmar? Kvarnholmens hälsocentral ligger i centrala Kalmar med vacker utsikt mot Malmfjärden och har ca 7 550 listade patienter. Förutom distriktssköterskor/sjuksköterskor finns på hälsocentralen distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, primärvårdspsykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens, livsstil och vaccinering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta med sjukvårdsrådgivning i telefon (TeleQ), distriktssköterskemottagning samt arbetsuppgifter inom traditionellt mottagningsarbete där vi arbetar med triagering/egen bedömning. Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, serviceinriktad med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.
Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt samt med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning. Du ska även dela vår ambition att vara en framgångsrik hälsocentral med fokus på en attraktiv arbetsplats och värdeskapande för patienten.
I det övergripande uppdraget på 20 % i primärvårdsförvaltningen kommer du tillsammans med primärvårdsförvaltningens objektledare för gemensam vårdprocess att vara med och föra in Cosmic R8.1. I uppdraget ingår framtagande av handlingsplan, förberedelser inför driftstart, deltagande i referensgrupp, deltagande i Samvit-PV, planering av utbildning, revidering och tillskapande av rutiner samt dokumentation av dessa. Vid driftsättning av Cosmic R8.1 kommer du att vara en av primärvårdsförvaltningens viktigaste supportpersoner.
Passar ovanstående Dig? Tveka inte med att skicka in Din ansökan.

Kvalifikationer

Distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvård samt sjukvårdsrådgivning är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse.
För det övergripande uppdraget i primärvårdsförvaltningens arbete med införandet av Cosmic R8.1 är personlig lämplighet av vikt. Tidigare erfarenhet av arbete med införande av IT-vårdsystem, gärna Cosmic, är meriterande liksom tidigare erfarenhet av deltagande i arbetsgrupper för IT-vårdsystem. Kännedom om landstingets organisation, särskilt primärvårdsförvaltningen, har betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:77 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, varav 20 % införande Cosmic R8.1 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.