Distriktssköterska primärvården södra öland

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska primärvården södra öland. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska hos oss arbetar du med mottagning. Du ansvarar för rådgivning och bedömning per telefon tillsammans med dina kollegor.

Vi söker

Leg. Sjuksköterska, med vidareutbildning Distriktssköterska.
Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och med erfarenhet av primärvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Basenheten Södra Öland har Mörbylånga kommun som upptagningsområde och inom kommunen finns två hälsocentraler, Färjestadens hälsocentral, ca 9700 listade och Mörbylånga hälsocentral, ca 3800 listade. Personalkategorier är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hälsocentralen har även primärvårdspsykolog knuten till sig. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:128 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.