Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska Smedby hälsocentral

Distriktssköterska Smedby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Smedby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 3 juli.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Smedby hälsocentral är placerad utanför Kalmar centralort med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har cirka 5 600 listade medborgare. Smedby hälsocentral har ett bra arbetsklimat och en bra sammanhållning i arbetsgruppen.

Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår hälsocentral med målet att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård. Vi är en väl fungerande arbetsgrupp som tycker om att jobba tillsammans. Hos oss råder ett öppet klimat. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Är du positiv, flexibel och serviceinriktad kommer du att passa bra in hos oss.

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Arbetsuppgifterna består också av traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, provtagning samt assistans/omhändertagande vid olika behandlingar

Välkommen med din ansökan!
Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska med Distriktssköterskeutbildning. Personliga egenskaper är av betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:62 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.