Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska Södra Öland

Distriktssköterska Södra Öland

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Södra Öland. Välkommen med din ansökan senast den 26 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Basenheten Södra Öland har Mörbylånga kommun som upptagningsområde och inom kommunen finns två hälsocentraler, Färjestadens hälsocentral, ca 9500 listade och Mörbylånga hälsocentral, ca 4000 listade. Personalkategorier är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hälsocentralen har även primärvårdspsykolog knuten till sig. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling. Placeringen för tjänsten är på Mörbylånga Hälsocentral.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter: Mottagning med sedvanliga distriktsköterskeuppgifter samt delvis teleQ-arbete.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.


Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och med erfarenhet av primärvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:58 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-06-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.