Distriktssköterska/Diabetessköterska Lindsdals HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Diabetessköterska Lindsdals HC. Välkommen med din ansökan senast den 5 juni.

Vi erbjuder

Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att vitalisera mottagningen och göra vårt gemensamma arbete intressant och utvecklande. Vi har cirka 7000 listade patienter och 4,5 distriktsläkartjänster. Hos oss arbetar 7 distriktssköterskor/sjuksköterskor, 2 undersköterskor, 3 läkarsekreterare och 1 psykolog. Under det senaste året har vi utvecklat verksamheten genom att införa teamarbete. Varje dag sätter vi av tid för teamträffar med syftet att öka samarbetet och öka kontaktytorna mellan olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifterna som distriktssköterska/diabetessköterska består av traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, assistans/omhändertagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker

Leg sjuksköterska med Diabetesvård 15p/Distriktssköterska med 15p Diabetesvård. Personliga egenskaper är av betydelse.

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar och är till ytan Sveriges största förort som inte är en egen kommun. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur men med ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar.

Lindsdals hälsocentral är en väl inarbetad och nyrenoverad hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. En av de största utmaningarna vi har och som vi tycker om är att försöka tänka utanför boxen samtidigt som vi är noga med att ta tillvara på våra olikheter och den samlade kunskap och erfarenhet som vi besitter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:62 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.