Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/Sjuksköterska Blå Kustens HC

Distriktssköterska/Sjuksköterska Blå Kustens HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Blå Kustens HC. Välkommen med din ansökan senast den 18 september.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Blå Kustens hälsocentral är en av tre hälsocentraler i Oskarshamn.
Personalen består av distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.
Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska.

Vi har ambitionen att sätta livsstilsfrågorna i centrum och vi driver ett aktivt arbete med inriktning på förebyggande hälsoarbete.
Vi har sjuksköterskemottagningar inom astma-KOL, rökavvänjning, diabetes, demens, inkontinens, vaccination, blodtryck och hälsokoordinator.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Mottagningsarbetet består av assistans/omhändertagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Alla sjuksköterskor och distriktssköterskor har egna ansvarsområden och mottagningar.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Distriktssköterska/leg. sjuksköterska

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:97 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid eller enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.