Distriktssköterska/Sjuksköterska Emmaboda HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Emmaboda HC. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med
ca 6.500 listade personer i natursköna Emmaboda. Vi har god tillgänglighet
för våra patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en distrikts-/sjuksköterska med intresse för att arbeta i Primärvården.
I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök,
distrikts-/sjuksköterskemottagning, att som distrikts-/sjuksköterska delta i och utveckla vårt förebyggande hälsoarbete samt viss tjänstgöring på Primärvårdsjouren i Nybro. Det finns också möjlighet att utifrån kompetens och intresse delta i någon av våra specialmottagningar exempelvis demens- och livsstilsmottagning.

För att trivas hos oss krävs det att du är intresserad av utvecklingsarbete och hälsofrämjande arbete samt att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar.
Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska med annan lämplig utbildning. Personliga egenskaper är av betydelse. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete i Primärvården.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:23 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat from 170601 eller enligt överenskommelse Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.