Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/sjuksköterska Högsby HC

Distriktssköterska/sjuksköterska Högsby HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska Högsby HC. Välkommen med din ansökan senast den 11 september.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska på en mindre hälsocentral i Högsby, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet?

Antalet kommuninvånare i upptagningsområdet är ca 5600 personer, varav ca 5300 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. Personalkategorier är distriktsläkare, distrikssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hälsocentralen har även psykolog knuten till sig.

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består även av traditionellt mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämmning på hälsocentralen.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning mot distriktssköterska. Meriterande med erfarenhet inom astma/kol och demens.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:86 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-10-01 till 2017-09-30 med möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.