Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungbyholms hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungbyholms hc. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Ljungbyholms Hälsocentral är placerad utanför Kalmar centralort, med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har ca 6500 patienter listade. För nuvarande finns även ett asylboende knutet till verksamheten. Ljungbyholms hälsocentral har ett bra arbetsklimat och sammanhållning i personalgruppen. Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har intresse för att jobba med människor. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna.
Arbetet består av telefonrådgivning som innebär bedömningar, ge råd och att lotsa till rätt vårdnivå. För övrigt vanligt förekommande mottagningsuppgifter.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning med inriktning distriktssköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:105 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-09-16 till 2017-03-16 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.