Distriktssköterska/Sjuksköterska Mönsterås HC samt Barnhälsovård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Mönsterås HC samt Barnhälsovård. Välkommen med din ansökan senast den 29 oktober.

Vi erbjuder

Vi behöver dig distriktssköterska/sjuksköterska med intresse även för sjukvårdsrådgivning. Du får gärna vara intresserad av arbete i våra trygghetsteam. Trygghetsteamen har ansvar för att möta utökade uppgifter för primärvården i samverkan kring in- och utskrivning med våra sjukhus. Men ännu hellre vill vi förebygga onödiga inläggningar där vi kan påverka vården av den enskilde. Vilken typ av mottagningsarbete du kommer ansvara för bestäms efter din kompetens, erfarenhet och intresse utifrån hälsocentralens olika verksamhetsområden. Det finns möjlighet att samordna uppdrag på deltid inom Barnhälsovården, om du har intresse av detta.

Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka Din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer.

Vi söker

Distriktssköterskeexamen/sjuksköterskeexamen. För sjukvårdsrådgivingsuppdraget kan annan vidareutbildning efter sjuksköterskeexamen beaktas. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten. Vid anställning kommer personlig lämplighet för uppdraget i primärvården generellt och lokalt för Mönsterås Hälsocentral att beaktas.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Så arbetar vi
Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade på läkarmottagningen. Vi har vårt prisbelönta akutteam för att hantera vårt akuta flöde och vi har våra trygghetsteam för att säkerställa trygghet och patientsäkerhet för de som har många kontakter med oss. Vi har ett nära samarbete med kommunens hälso- och sjukvård för de som är inskrivna i hemsjukvård.

Mönsterås är nära
Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland. I Mönsterås kommun finns det två hälsocentraler, Mönsterås och Blomstermåla.

Vi erbjuder...
ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:122 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.