Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/Sjuksköterska Mönsterås Hc

Distriktssköterska/Sjuksköterska Mönsterås Hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Mönsterås Hc. Välkommen med din ansökan senast den 19 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Det händer nu...
Vi behöver dig distriktssköterska/sjuksköterska/diabetessköterska/akutsköterska med intresse även för sjukvårdrådgivning. Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka Din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer.

Så arbetar vi
Mönsterås hälsocentral har ca 9 000 personer listade på läkarmottagningen. Vi har Hälsoval för Landstinget i Kalmar län som ger oss nya utmaningar i vardagen med fler listade patienter och en allt större efterfrågan på vår kompetens. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematiskt kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården. Distriktssköterskan, sjuksköterskan och diabetssköterskan har alla en del av sjukvårdsrådgivningsuppdraget på hälsocentralen. Distriktssköterskan har därutöver uppdrag på distriktssköterskemottagningen. Sjuksköterskan har mottagningsarbete bestäms efter dennes kompetens, erfarenhet och intresse utifrån hälsocentralens olika verksamhetsområden. Diabetessköterskan har utöver sjukvårdsrådgivning uppdrag på diabetesmottagningen. Akutsköterskan arbetar i vårt prisbelönta akutteam. Uppdragsdelen för sjukvårdsrådgivning innebär verksamhet på läkarmottagningen inkl sjukvårdsrådgivning samt bokning via TeleQ, traditionellt mottagningsarbete, assistans/omhändertagande vid olika behandlingar och provtagning. Rådgivningen innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Vi eftersträvar en mycket bra tillgänglighet i telefon. Vi även utvecklat vi ett akutteam för att förbättra vårt arbetssätt och vår tillgänglighet ytterligare. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematiskt kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet. Vi har även flera distriktssköterske-/sjuksköterskeledda specialmottagningar inom verksamheten. Vi har en ökande andel asylsökande som söker sin vård hos oss där vi aktivt utvecklar ett bra omhändertagande av deras sjukvårdsbehov.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Distriktssköterskeexamen alt sjuksköterskeexamen. Diabetessköterskeutbildning. Utbildning till ambulanssjuksköterska. För sjukvårdsrådgivingsuppdraget kan annan vidareutbildning efter sjuksköteskeeexamen beaktas. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten. Vid anställning kommer personlig lämplighet för uppdraget i primärvården generellt och lokalt för Mönsterås Hälsocentral att beaktas.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:51 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:. Sysselsättningsgrad:Vi söker Dsk/Ssk till en tillsvidareanställning samt ett vikariat tom augusti 2017 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.