Distriktssköterska/Sjuksköterska Mörlunda hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Mörlunda hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Mörlunda hälsocentral är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.

Vikariat 50% med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad på annan enhet.
Vikariatet kan ev övergå till tillsvidareanställning.

Vi söker

Specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska.
Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mörlunda hälsocentral söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska för arbete på mottagning med telefonrådgivning, provtagning, sårvård etc. Möjlighet till egen mottagning finns.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:66 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-07-01 Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.