Distriktssköterska/Sjuksköterska Slottsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Slottsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Egen specialistmottagning som distriktssköterska, eller annat område.
Sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.
Vi har även sjuksköterskeledd infektionsmottagning och Triagefunktion.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Leg sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Vi ser gärna att du har utbildning/intresse av distriktssköterskeverksamhet, TeleQ och/eller annat relevant område. Erfarenhet av arbete i Primärvården kan vara meriterande.Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Slottsgatans hälsocentral söker dig som är intresserad av att arbeta med distriktssköterkemottagning, TeleQ och/eller annat relevant område.
Slottsgatans Hälsocentral ligger mitt i centrala Oskarshamn och har 11 000 listade medborgare.
Vi är närmare 40 personer som arbetar på hälsocentralen. Arbetsplatsen har ett mycket gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:124 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-01-01 till 2018-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.