Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/Sjuksköterska Södra Öland

Distriktssköterska/Sjuksköterska Södra Öland

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Södra Öland. Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Basenheten Södra Öland har Mörbylånga kommun som upptagningsområde och inom kommunen finns två hälsocentraler, Färjestadens hälsocentral, ca 9500 listade och Mörbylånga hälsocentral, ca 3800 listade. Personalkategorier är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hälsocentralen har även primärvårdspsykolog knuten till sig. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som distriktssjuksköterska hos oss arbetar du med mottagning. Du ansvarar för rådgivning och bedömning per telefon tillsammans med dina kollegor. Vi ser det som önskvärt att du har kompetens inom astma/kol eller intresse för detta.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och med erfarenhet av primärvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Facklig företräder vårdförbundet Stina Idermark 0485-39100

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, meriterande är specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:136 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-10-03 Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-10-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.