Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/Sjuksköterska St Trädgårdsg HC

Distriktssköterska/Sjuksköterska St Trädgårdsg HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska St Trädgårdsg HC. Välkommen med din ansökan senast den 23 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

En av våra distriktssköterskor ska sluta. Vi behöver därför en ny medarbetare till vårt team på Stora Trädgårdsgatans hälsocentral.

Vi söker dig som är ansvarsfull och målinriktad distriktsköterska/sjuksköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du söker ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som distriktsköterska/sjuksköterska arbetar du med ansvar för något specialområde. Rådgivning och bedömning per telefon ingår i abetet samt mottagningsverksamhet. I framtiden kan även arbete på jourmottagningen ingå.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Välkommen med din ansökan!

May-Britt Rakvåg Facklig företrädare Vårdförbundet 0490-86012

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:47 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.