Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås och Söderåkra HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås och Söderåkra HC. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentral är en basenhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Basenheten har totalt ca 7000 listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Det finns stora möjligheter att ansvara för specifikt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov. Vi arbetar i team inom flera områden och ansvarar tillsammans för våra patienter i både Torsås och Söderåkra.

Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla våra hälsocentraler.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska med annan lämplig utbildning. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:21 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indivduell lönesättning Ansök senast:2017-03-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.