Distriktssköterska/Sjuksköterska Vimmerby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska arbetar du med ansvar för något specialområde, rådgivning och bedömning per telefon samt mottagningsverksamhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Erfarenhet av tidigare arbete med telefonrådgivning och arbete i direkt patientkontakt i primärvårdslika situationer värdesätts. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Är du öppen, engagerad och kunnig?

Vimmerby hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad distriktssköterska eller sjuksköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du söker ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:54 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.