Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Distriktssköterska/Sjuksköterska

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 20 september.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö hälsocentral är en väl fungerande och väl inarbetad hälsocentral belägen i centrala Kalmar nära länssjukhuset. Vi har cirka 8000 listade personer. Arbetsgruppen består av sex ordinarie läkare, AT - och ST läkare, psykolog, PTP, sex sjuksköterskor/distriktssköterskor, tre undersköterskor och fyra medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi har nu ett ledigt vikariat med möjlighet till förlängning. I arbetsuppgifterna ingår sjukvårdsrådgivning per telefon och traditionell distriktssköterskemottagning. Vi söker dig som är serviceinriktad och har kvalitetstänkande. Som medarbetare hos oss erbjuds du att ingå i en trevlig arbetsgrupp där vi är måna om att förbättra en redan bra verksamhet.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialist sjuksköterska med inriktning distriktssköterska är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:100 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-10-01 -6 månader Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.