Driftingenjör el-tele

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Driftingenjör el-tele. Välkommen med din ansökan senast den 6 november.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Drift-och servicegruppen utgörs idag av tretton tekniker och fyra ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik och Vimmerby kommun. Hos oss erbjuds du ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom både drift- och servicegruppen. Tillsammans med din närmsta chef och övriga ingenjörer kommer du att utveckla, leda och planera arbetet inom el-, tele-, brandskydds-, inbrottslarms- och passagesystem. Målet med ditt arbete är optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom Fastighetsdrifts verksamhetsområde i Västervik.

Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten, med en inställelsetid på max 45 minuter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är universitets-/högskoleutbildad elingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. För tjänsten krävs erfarenhet från liknande arbete och ett genuint intresse för teknik. Du förväntas vara strukturerad och flexibel, med en utpräglad servicekänsla. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Vi kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att arbeta både självständigt och i grupp.

I vårt arbete är datorn ett naturligt inslag och du kommer ges möjlighet att utveckla dina kunskaper i våra system genom interna utbildningar. Tjänsten kräver B-körkort.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:24 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.