Drifttekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Drifttekniker. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält med flera olika arbetsuppgifter inom vår verksamhet. Du kommer främst att arbeta som tekniker med inriktning mot service och underhåll gällande våra ventilations och värmesystem. Tjänsten innebär även förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekninska installationer.Drift- och servicegruppen utgörs idag av 19 tekniker som arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter.

Efter en introduktionstid på cirka 6 mån kan det för tjänsten bli aktuellt med beredskapsarbete med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant. Du ska ha erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter, med fördel inom en större verksamhet. Då Landstinget i Kalmar län satsar på nya och moderna fastigheter som innebär omfattande mängd teknik och säkerhet som är datoriserad, förutsätter vi att du har god data/IT vana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med fastighetstekniska övervakningssystem. Eftersom du kommer att ha beredskap är det bra att du även har erfarenhet inom VS och el. Tjänsten kräver B-körkort.

Du förväntas ha ett gott ordningssinne, vara strukturerad, flexibel och ha en utpräglad servicekänsla. Du har ett genuint intresse för teknik och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och förmågan att kunna arbeta självständigt och i grupp inom givna ramar.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv. Vi har drygt 50 medarbetare vid de tre sjukhusen i länet. Nu söker vi en drifttekniker till fastighetsdriften på Länssjukhuset i Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:16 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.