Ekonom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Ekonom. Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna omfattar uppföljning och budgetering inom förvaltningens områden, främst tågtrafik därtill rapportering av statistik m.m.
Du deltar också i olika landstingsgemensamma grupper.

Vi söker

För tjänsten krävs att du har en högskoleexamen med ekonomisk inriktning, 180 hp 3 år.
Ingen erfarenhet krävs men tidigare arbete inom offentlig förvaltning ses som meriterande.
Du ska vara analytisk med ett konsultativt förhållningssätt. Du ska ha lätt att samarbeta men även fungera självständigt samt ha förmåga att förmedla ekonomisk information på ett enkelt och ändamålsenligt sätt.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2017:4 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.