Ekonomiassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Ekonomiassistent. Välkommen med din ansökan senast den 4 april.

Om oss

I Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

Vill du arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då kan du bli en framtida medarbetare inom Ekonomiservice i Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då kan du bli en framtida medarbetare inom Ekonomiservice i Kalmar. Det arbete vi erbjuder innebär hantering av leverantörs- och kundfakturor för hela Landstinget i Kalmar län, men även kontering och avstämningar, felsökning, IT-relaterade frågor och utveckling av rutiner. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i förbättringsarbete, står för ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap och upprätthåller ett gott samarbetsklimat med hög servicenivå till landstingets övriga förvaltningar och externa kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och förbättringsarbete. Du förväntas ha goda IT-kunskaper. Ett flexibelt och positivt förhållningssätt och ett bra bemötande tillsammans med positiv energi och ett välstrukturerat arbetssätt anser vi är en förutsättning för framgång. Du är noggrann, tycker om att ge service och ge förslag till lösningar för att effektivisera processer.

Facklig kontaktperson Vision: Carin Sundström 0480-837 85
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:6 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.