Ekonomiassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Ekonomiassistent. Välkommen med din ansökan senast den 10 april.

Om oss

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

Planeringsenheten i Landstingsdirektörens stab ansvarar för övergripande planeringsfrågor, främst inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi bedriver bland annat utredningsarbete, ansvarar för läkemedelsfrågor, kunskapsstyrning, regionsjukvård och beställarfunktioner. Vi arbetar både internt inom landstinget i Kalmar län och externt mot länets kommuner och övriga samarbetspartners.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att arbeta med fakturahantering, bla administration av fakturor för utomlänsvård, hantering av post, utbetalningar av inkomna och godkända fakturor. Du har också kontakt med Landstingets verksaheter i frågor kring utomlänsfakturering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning gärna med inriktning ekonomi/administration samt goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete med ekonomisystem liksom av administrativt arbete kopplat till hälso- och sjukvård är meriterande.
Du trivs i en administrativ roll och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du strukturerad och kan planera ditt dagliga arbete. Du är analytisk, initiativrik och engagerad och tycker om struktur och ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt.
Vana att jobba med dator är ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2017:4 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.