Ekonomicontroller, Folktandvården i Landstinget i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Ekonomicontroller, Folktandvården i Landstinget i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober.

Vi erbjuder

Som ekonomicontroller kommer du att ge strategiskt och operativt stöd till ett 15-tal klinikchefer. Du kommer delta i olika arbetsgrupper gällande ekonomistyrning och uppföljning. Tjänsten innebär också ett nära samarbete och stöd till ekonomichefen samt samverkan med landstingets centrala ekonomienhet.

Vi söker

Du är en drivande person med stor analytisk förmåga som ser organisationen ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar konsultativt varför det är viktigt att du är en duktig kommunikatör. Du har god förmåga att arbeta tvärfunktionellt och att utveckla relationer med såväl chefer som medarbetare inom Folktandvården samt övriga Landstinget och externt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för verksamhetsfrågor, en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har vana att arbeta proaktivt, är kreativ och analytisk i ditt arbetssätt. Du är dessutom lösningsfokuserad och har en positiv grundinställning.

Du har förmågan att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt för att på så sätt se till organisationens bästa.

En fördel är om du har erfarenhet av såväl privat som offentlig verksamhet, har hälsoekonomisk kompetens samt goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av analysverktyget QlikView, planeringsverktyget Stratsys samt tandvårdsbakgrund ses också som meriterande.

Vår organisation
Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården är en självständig förvaltning med ett eget kansli. På kansliet i Kalmar/Västervik är vi 20 medarbetare som arbetar inom områdena Ekonomi, HR, Försörjning/miljö, Folkhälsa/Utveckling och Kommunikation. Kansliet arbetar under tandvårdschefens ledning med övergripande planering, strategi och utveckling inom respektive område men är också ett stöd i operativa frågor gentemot Folktandvårdens olika kliniker. Då vår nuvarande ekonomicontroller kommer att gå i pension söker vi nu en efterträdare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:44 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.