Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Endoskoperande Sjuksköterskor

Endoskoperande Sjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Endoskoperande Sjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken i Kalmar bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 70 sjuksköterskor, vid kliniken.

Kirurgkliniken i Västervik ger kirurgisk diagnostik eller vård och behandling inom allmänkirurgi, urologi, mag- och tarmproblem och obesitas, kärlkirurgi, bröstkirurgi samt plastikkirurgi.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker nu sjuksköterskor med kompetens inom gastrointestinal endoskopi till Länssjukhuset Kalmar samt Västerviks sjukhus.

I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inriktning gastroenterologisk vård med särskilt fokus på endoskopi.

Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen i omvårdnad/vårdvetenskap/medicinsk vetenskap som har intresse av att vidareutbilda sig inom gastrointestinal vård. Vi erbjuder dig då en anställning på heltid som börjar med att du går specialistsjuksköterskeutbildning inriktning gastroenterologisk vård med särskilt fokus på endoskopi på halvfart (totalt 60 p) vid Sophiahemmet i Stockholm. Parallellt med utbildningen arbetar du vid mottagningaen i Kalmar alternativt avdelningen i Västervik.

I arbetet har du stor nytta av att kunna hantera stress, prioritera, fatta snabba beslut samt att vara flexibel. Du får möjlighet, och vi ser gärna, att du tar en aktiv roll i utvecklingen av mottagningen.

Facklig kontaktperson
Lise-Lotte Persson, Vårdförbundet, 0480-813 85

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:68 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.