Enhetschef (första linjens chef)

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Enhetschef (första linjens chef). Välkommen med din ansökan senast den 5 mars.

Om oss

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik.
Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region.
Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vid basenheten Linjetrafik, Kalmar Länstrafik, finns ca 33 medarbetare totalt. Där har du att tillsammans med basenhetschef och en kollega ansvara för planering, ledning och utveckling av verksamheten. Du har ett direkt ansvar för ca 15 medarbetare med inriktning mot vår kundtjänst och trafikledning (linjetrafik).

Kvalifikationer

Vi välkomnar sökande med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Utbildning inom HR ses som meriterande. Viktiga personliga egenskaper är vilja, tydlighet, samarbetsförmåga och en stor tro på förvaltningens medarbetare (till:sammans).

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2017:1 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning tillämpas Ansök senast:2017-03-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.