Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Expeditionschef Medicinkliniken

Expeditionschef Medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Expeditionschef Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 12 september.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 & 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter, fem vårdplatser för geriatriska patienter och två vårdplatser för palliativ vård. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Medicinkliniken söker en expeditionschef med ansvar för klinikens sju medicinska sekreterare. Tjänsten innehåller chefsuppdrag och arbetsuppgifter som innefattar bland annat skrivuppdrag för cheferna.

Som expeditionschef ska du planera och leda arbetet, fördela och delegera arbetsuppgifter bland klinikens medicinska sekreterare.

Våra främsta krav och förväntningar på dig som person:
- intresse och engagemang för uppdraget
- att du är flexibel, kreativ och kan entusiasmera och motivera personal på ett framgångsrikt sätt
- bra samarbetsförmåga
- att värna om och arbeta för god arbetsmiljö och laganda
- förmåga att lyssna, förstå och motivera.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är nytänkande, har en god organisatorisk förmåga och intresse av att driva förbättringsarbete.
Du ska ha ett tydligt, prestigelöst och relationsskapande chefskap som genomsyras av tillit till medarbetarens engagemang och vilja att ta ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt ledaregenskaper som kännetecknas av samarbetsförmåga, kreativitet, öppenhet, kunnighet och engagemang. Tidigare ledarskapserfarenhet är meriterande likväl som tidigare hälso- och sjukvårdserfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:46 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.