Fastighetsekonom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Fastighetsekonom. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Om oss

I Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

Basenheten Bygg- och förvaltarenheten finns på sjukhusen i Kalmar och Västervik och är en enhet för förvaltning av landstingets ca 200 byggnader. Basenhetens huvuduppgifter är att vara en strategisk fastighetsägare och en effektiv, professionell lokalförsörjare. Enheten arbetar med både fastighetsförvaltning och byggnation. Du kommer att vara behjälplig inom båda områdena. Under kommande treårsperiod kommer Bygg- och förvaltarenheten att genomföra många stora och spännande projekt som lokaler för all psykiatri i Kalmar län, lokaler för läkarutbildning på Länssjukhuset samt gemensamma landstingslokaler i Emmaboda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande uppdrag som Fastighetsekonom!
I uppdraget ingår bland annat budget- och prognosarbete, bokslut, redovisning samt uppföljning av drift- och investeringsprojekt. Du kommer att genomföra internkontroller och följa upp att enheten arbetar på ett systematiskt sätt så att krav på god ekonomisk redovisning säkerställs.
Du fungerar som ett konsultativt stöd i organisationen, är aktiv i nyckeltalsuppföljning och fastighetsekonomiska analyser Du är drivande i utredningar med din kompetens och ger ett operativt och strategiskt stöd inom bygg- och förvaltarenheten i fastighetsekonomiska frågor.

Inom Landstingsservice arbetar vi med ständiga förbättringar och utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Detta ställer krav på att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du är självgående, kunnig och prestigelös i ditt arbete samt att du är aktiv och engagerad i verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom offentlig verksamhet och/eller i fastighetsbranschen samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Befattningen innebär många interna och externa kontakter vilket kräver förmåga att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Fackliga kontaktpersoner:
Vision Thomas Lorentzon 0480- 842 93

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:9 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuell Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.